17 de gener de 2021 17/1/21

La Regidoria de Turisme de Sagunt anima els cuiners i cuineres professionals de la ciutat a gravar en vídeo les seues receptes de cuina

La Regidoria de Turisme de Sagunt anima els cuiners i cuineres professionals de la ciutat a gravar en vídeo les seues receptes de cuina - (foto 1)
  • Els vídeos es publicaran en les xarxes socials de la delegació de Turisme perquè la ciutadania conega i puga elaborar els plats

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Sagunt anima els cuiners i cuineres professionals de la ciutat a gravar-se mentre cuinen i explicant els passos principals així com la recepta dels plats que desitgen. Eixos vídeos curts es publicaran posteriorment en les xarxes socials de la delegació perquè la ciutadania els conega i puga elaborar-los.

En concret, esta iniciativa va dirigida a professionals de la cuina, la cocteleria, etc. per a mostrar tot tipus de cuina des de tastos, degustacions d'època romana fins a cuina tradicional, entre d’altres. Un dels primers vídeos ja publicat correspon a un dels guanyadors de la passada edició del Concurs de la Taronja, Víctor Aliaga, en el qual elabora el plat guanyador, guatla en temporada amb carxofes.

Aquells professionals que desitgen compartir les seues receptes amb tota la ciutadania poden enviar els vídeos al telèfon de SICTED via missatge de Whatsapp o per correu electrònic a s.diaz@aytosagunto.es o saguntoturismo@gmail.com.

Pujar