30 de març de 2020 30/3/20

El projecte T´Acompanyem inicia les accions formatives

El projecte T´Acompanyem inicia les accions formatives - (foto 1)
  • Esta setmana ha començat el primer dels set cursos que s'oferiran durant els mesos de novembre i desembre

MÉS FOTOS
El projecte T´Acompanyem inicia les accions formatives - (foto 2)

Les delegacions de Promoció Econòmica i Serveis Socials han posat en marxa el primer dels set cursos previstos en el projecte T’Acompanyem per a afavorir la inclusió de persones en situació de risc o exclusió social.

Esta primera acció formativa ha sigut el curs de formació de ‘Neteja en centres hospitalaris’. Té una duració de 20 hores i hi participen 18 persones que estan desenvolupant el projecte T’Acompanyem 2019. El contingut del curs se centra en adquirir coneixements sobre tècniques de neteja hospitalària, tipus de sòl i productes químics de neteja i prevenció de riscos laborals. A més, s'oferix de manera transversal un mòdul formatiu de plataformes mòbils de persones. El curs té una part teòrica i una part de pràctiques no laborals en empreses amb l'objectiu de desenvolupar en un entorn real de treball allò aprés durant el curs.

Este projecte, impulsat des dels departaments de Promoció Econòmica i Indústria i Serveis Socials, està finançat pel Fons Social Europeu a través d'una subvenció atorgada per Vicepresidència i la conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives a l'Ajuntament de Sagunt. Per tercer any consecutiu el consistori torna a iniciar este projecte que desenvoluparà plans individualitzats per a cadascuna de les persones participants.

Pujar