13 d’agost de 2020 13/8/20

Nova edició del programa d'activitats esportives a les platges ‘Estiu a la mar’

Nova edició del programa d'activitats esportives a les platges ‘Estiu a la mar’ - (foto 1)
  • Este programa, organitzat per l'àrea d'Activitat Física i Salut de la regidoria d'Esports, comença hui i finalitzarà el pròxim 31 d'agost

L'Ajuntament de Sagunt presenta la nova edició d’Estiu a la mar, una sèrie d'activitats esportives gratuïtes que tindran lloc a la platja del Port de Sagunt i a la platja d’Almardà. El programa comença hui i finalitzarà el pròxim 31 d'agost. Les activitats estan organitzades per l'àrea d'Activitat Física i Salut del departament d'Esports.

L'edició d’este 2020 ve marcada per la situació provocada per la Covid19, per la qual cosa les activitats s'han vist reduïdes i s'haurà de complir amb les mesures de seguretat indicades per les autoritats sanitàries, és a dir, caldrà respectar la distància mínima de seguretat de 2 metres, no es podrà compartir cap tipus de material i s'haurà de portar mascareta fins que comence la sessió esportiva.

El regidor d'Esports, Javier Raro, ha assegurat que enguany «és una programació reduïda adaptada a les circumstàncies de la crisi sanitària». Raro ha assenyalat que tant les activitats del Port de Sagunt com les d’Almardà «les realitzarem amb la major seguretat, ja que tindrem una persona fent la classe habitual i una altra que controlarà distàncies de seguretat i l’aforament».

En esta ocasió els blocs de competicions esportives i d'animació recreativo-esportiva queden cancel·lats ja que que no guarden les mesures higièniques ni de distanciament social. El bloc que es durà a terme és el d'Activitat Física i Salut, que inclou les activitats de ioga, zumba i gimnàstica integral.

Les activitats es dividiran en les dos platges, a les 8 hores es practicarà ioga i gimnàstica integral a la platja del Port de Sagunt i a les 20 hores tindran lloc les classes de zumba i ioga a la platja d’Almardà.

Finalment, el regidor ha destacat que és important «anar recuperant estes activitats esportives que sempre han tingut tanta acceptació en totes dos platges i anime la ciutadania a fer esport a les nostres platges, en un entorn fantàstic i a poc a poc anar recuperant la normalitat que vam perdre al març».

Pujar