2 de juny de 2020 2/6/20

L'Ajuntament de Sagunt amplia el termini de pagament en període voluntari de la taxa de fems fins al 20 de maig

L'Ajuntament de Sagunt amplia el termini de pagament en període voluntari de la taxa de fems fins al 20 de maig - (foto 1)
  • El Consistori, a més, està retornant d'ofici les taxes cobrades de servicis no prestats i ha ampliat el termini de l'IBI urbà i de l'impost de circulació de vehicles

L'Ajuntament de Sagunt amplia el termini de pagament en període voluntari de la taxa de fems que podrà efectuar-se fins al 20 de maig. Així ho ha comunicat este matí en roda de premsa l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno.

Moreno ha assegurat que és «una mesura d'urgència per a donar totes les facilitats possibles a la ciutadania i als nostres negocis en esta situació tan complicada de crisi».

L'alcalde ha afirmat que esta mesura també l'estan aplicant «a tots els impostos i les obligacions de pagament de la ciutadania, ampliant en la mesura que siga possible tots els terminis per les dificultats de liquiditat que puguen tindre persones o empreses, ja que considerem que un major termini els pot ser d'ajuda, a més de les ajudes que l'Ajuntament els oferirà per patir les conseqüències d'esta crisi».

A més de la taxa de fems, el Consistori també ha ampliat fins al 31 de juliol el termini de l'Impost de Béns immobles (IBI) urbà i el de l'Impost de Circulació de Vehicles de Transmissió Mecànica (IVTM). «Tot això complementat amb la devolució d'ofici de totes aquelles taxes que hagen sigut cobrades per servicis que després no han pogut ser prestats», com d'ocupació de via pública, de mercats, del conservatori, d'esports, cursos, etc.

Pujar