19 de setembre de 2020 19/9/20

El Fertiberia BM Puerto Sagunto presenta la copa de l'ascens a Asobal a l'Ajuntament

El Fertiberia BM Puerto Sagunto presenta la copa de l'ascens a Asobal a l'Ajuntament - (foto 1)

  L'Ajuntament de Sagunt ha obert les portes este dilluns, a les 18 hores, per a rebre el Fertiberia BM Puerto Sagunto, que després de la victòria del passat diumenge ha tornat a la Lliga Asobal. La fase d'ascens es va disputar este cap de setmana, 8 i 9 de juny, en el pavelló del Poliesportiu Municipal. Allí, els blanc-i-roigs van competir amb altres tres equips per a tornar a la màxima categoria de l'handbol espanyol i van resultar victoriosos després de guanyar 34-27 al Torrelavega en la final del play off.

  La recepció ha comptat amb la presència de l'alcalde en funcions, Quico Fernández; el regidor en funcions d'Esports, Miguel Chover; i els regidors en funcions, José Manuel Tarazona, Guillermo Sampedro, Raúl Castillo, Sergio Muniesa i Maribel Sáez. A més del president del club, Juanjo Bataller; l'entrenador del club, Vicente Nogues; la directiva; l'equip i el cos tècnic.

  "La nostra ciutat està present en tota la geografia i, per tant, la projectem, i això li ho hem d'agrair al club, al Fertiberia Puerto Sagunto, que té una grandíssima tradició i en els últims anys ha tingut uns grandíssims resultats", ha manifestat l'alcalde. També ha afegit que “tenim la sort de comptar amb una gran afició que ompli cada setmana l'OVNI amb la seua marea, amb les seues ganes i els seus crits. I una gran directiva, amb Juanjo al capdavant, un gran equip i entrenadors, que enguany han sabut donar-li a l'equip el que es necessitava per a recuperar esta màxima categoria d’Asobal”.

  L'alcalde ha finalitzat dirigint-se a l'equip: "Heu demostrat una actitud fabulosa esta temporada. Vos desitge tot el millor i espere que passem una llarga temporada jugant en Asobal i que feu que la gent gaudisca que per a això és l'esport, per a gaudir, per a passar-ho bé i ser feliços i això vos desitge, molta felicitat, molta sort i a continuar".

  Per altra banda, Miguel Chover ha declarat que “tornem a la categoria que ens mereixem, com déiem l'altre dia: per il·lusió, per afició, per esforç, per qualitat i perquè la diferència en l'esport la marca la qualitat dels jugadors. En un esport com este, com és l'handbol, ací la sort no existix. Ací guanya el que més qualitat té, el que millor organitza els atacs i el que millor defensa. Vosaltres heu sigut el millor atac i heu sigut la millor defensa”.

  Així mateix, el president del club ha qualificat “d'obligada” la visita a l'Ajuntament per a “presentar la copa de l'ascens”. “Crec que era obligat vindre ací a l'Ajuntament a donar-li les gràcies a l'Ajuntament per l'ajuda i el suport que ens ha prestat i li hem de dir que ací estem i que això entre tots cal tirar-ho cap avant. La veritat és que ha sigut un èxit per al poble, per a l'handbol, per a l'esport i per al nostre club i jugadors”, ha indicat Juanjo Bataller.

  Vicent Nogués també ha agraït el suport rebut i ha afirmat que “hem estat al nivell que havíem d'estar. Pense que teníem un bon equip, però és molt complicat fer el que hem fet. Ara que hem donat les gràcies, arriba el moment de demanar, de tornar a il·lusionar. Tenim un any molt bonic al davant que intentarem construir a poc a poc i necessitem més. Cal més suport, que la gent es fique a fons en este projecte que pense que ens el mereixem, que el poble s'ho mereix, que l'afició s'ho mereix i que intentem fer un bloc compacte perquè a l'any que ve donem moltes alegries en la Lliga Asobal”.

   

  Pujar