elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dissabte continuen els concerts del Factory Fest Lite amb l'actuació del grup ‘Yo Vivo Navegando’

Dissabte continuen els concerts del Factory Fest Lite amb l'actuació del grup ‘Yo Vivo Navegando’
  • El festival té com a objectiu fomentar la tasca dels músics jóvens de la localitat, així com oferir una opció cultural en unes condicions de seguretat òptimes

MÉS FOTOS
Dissabte continuen els concerts del Factory Fest Lite amb l'actuació del grup ‘Yo Vivo Navegando’ - (foto 2)

Factory Fest Lite continua el dissabte, 24 d'abril, amb el seu cinqué concert. En este cas, el grup ‘Yo Vivo Navegando’ serà l'encarregat d'omplir de música indie-rock els Jardins del Casino Gerència a les 18.30 hores. Este és un grup valencià, de Puçol, format en 2018 per quatre jóvens músics: Elías Zanón, Óscar Sanchis, Iván Flores i Raúl Barranquero. Els seus concerts estan protagonitzats per cançons d'una estructura senzilla, que presten especial interés a les harmonies i a les lletres, pròximes a la poesia. A més a més, els seus directes destaquen per la seua interacció amb el públic.

El festival, organitzat pel departament de Joventut i Infància i que compta amb la col·laboració de l'associació cultural Klavija, té com a objectiu fomentar la tasca dels jóvens músics de la localitat, així com oferir una opció cultural en unes condicions de seguretat òptimes.

D'altra banda, per a finalitzar el Factory Fest Lite 2021, Wildfau actuarà en el Mercat Municipal de Sagunt el diumenge, 2 de maig, a les 12.30 hores. Interpretarà el seu acabat d'estrenar treball Cimientos en una actuació íntima que aconseguirà emocionar a qualsevol públic.

Així mateix, a causa de la situació sanitària ocasionada per la Covid-19, la majoria de les actuacions es realitzaran en espais oberts, i cadascuna d'elles tindrà una durada aproximada de 90 minuts. Actualment està programat fins a principis de maig, encara que s'allargarà fins a finals de juny amb altres concerts.

D'altra banda, per a assistir als concerts s'ha de realitzar una reserva prèvia en www.notikumi.com, així com també se seguiran totes les mesures de seguretat sanitàries oportunes (gel hidroalcohòlic, presa de temperatura, màscara obligatòria i seient fixe).

Pujar