elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El departament de Joventut organitza una jornada informativa sobre voluntariat europeu

El departament de Joventut organitza una jornada informativa sobre voluntariat europeu
  • La jornada tindrà lloc dimecres que ve, 30 de juny, a les 18 hores en el Casal Jove del Port de Sagunt

El Departament de Joventut i Infància de l'Ajuntament de Sagunt organitza dimecres que ve, 30 de juny, a les 18 hores, una reunió per a donar informació sobre les activitats internacionals que es coordinen des de l'Oficina Europa Erasmus+ situada en el Casal Jove del Port de Sagunt. Per a esta activitat no es requerix inscripció prèvia.

Esta jornada és de gran interés per a jóvens d'entre 16 i 30 anys, interessats en intercanvis i voluntariat europeu. Totes les activitats són gratuïtes i compten amb assessorament, ajuda i suport de professionals.

Entre les activitats es troben els voluntariats europeus, en els quals els jóvens podran viure durant un any en un altre país participant en les diferents activitats d'una associació amb altres jóvens europeus. L'experiència inclou viatge, allotjament, menjar, assegurança, classes d'idioma i diners de butxaca. Cal destacar que es pot viatjar a 55 països diferents.

En la xarrada es comptarà amb la participació d'altres voluntaris espanyols que han realitzat ja una estada fora d'Espanya i, també, amb les voluntàries de fora d'Espanya que estan vivint actualment a Sagunt i que estan participant en les activitats del Casal

Jove. Elles comptaran de primera mà com és formar part d'un voluntariat europeu.

A més, també es donarà informació sobre molts altres projectes futurs finançats i impulsats per la Unió Europea en els quals encara no es pot participar i es parlarà sobre els intercanvis on jóvens, d'entre 17 a 30 anys, poden compartir uns dies de convivència amb altres europeus.

Pujar