17 de gener de 2021 17/1/21

La delegació de Turisme convida a descobrir Sagunt jugant en família des de casa

La delegació de Turisme convida a descobrir Sagunt jugant en família des de casa - (foto 1)
  • Esta iniciativa s'estava desenvolupant per a potenciar el turisme i s'adapta hui a la situació generada per la crisi sanitària

MÉS FOTOS
La delegació de Turisme convida a descobrir Sagunt jugant en família des de casa - (foto 2)

La Delegació de Turisme, a través de SICTED Sagunt (Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions), ha creat un servici de WhatsApp per a acostar tota la informació d’interès cultural, patrimonial, gastronòmica i festiva a turistes i residents. L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, durant la roda de premsa de hui, ha donat a conéixer esta iniciativa que es vènia desenvolupant des de temps arrere i que s'adapta hui a la situació de crisi sanitària del país.

En este moment, i donada la conjuntura actual, des de WhatsApp la delegació de Turisme ens convidarà a descobrir Sagunt jugant des de casa. Moreno ha explicat que, en un futur pròxim, esta iniciativa serà un canal per a la comunicació d'esdeveniments tal com estava previst, perquè les persones no es perden tot el que ocorre a la ciutat quan acabe el confinament.

Esta iniciativa partix de les empreses del municipi que formen part de SICTED, que dins del projecte de millora que s'elabora anualment, han proposat este servici per a millorar la comunicació de totes les activitats que tenen lloc a la ciutat. Així que, Moreno ha convidat tota a la ciutadania, en este moment de confinament, a descobrir “Sagunt és viu a casa”; una sèrie d'activitats en línia per a gaudir en família i descobrir la destinació Sagunt. Jocs de pistes per a descobrir els diferents monuments; imatges del passat i del present per a veure l'evolució de la ciutat i poder comptar als xiquets de la casa tot el que ens ve a la memòria en veure eixes fotos antigues, moments per a compartir i recordar en família; partides setmanals de Trivial, i molt més.

Procés d'alta

Per a donar-se d'alta cal completar tres senzills passos. El primer, guardar el número de telèfon 664 681 956 en l'agenda de contactes. Des de turisme es recorda la importància d'este pas perquè, si no es guarda el número, no es podrà rebre cap missatge. En segon lloc, obrir una conversa de WhatsApp en este número i enviar la paraula ‘ALTA AGENDA TURISME SAGUNT’.

Finalment, rebre un missatge de benvinguda i confirmació a partir del qual començaran a rebre tota la informació. D'altra banda, per a més informació de les activitats plantejades es pot consultar el Facebook de Sagunt Turisme.

Pujar