elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Darío Moreno visita demà el barri de La Marina dins de la iniciativa Alcalde de Barri

Darío Moreno visita demà el barri de La Marina dins de la iniciativa Alcalde de Barri
  • Amb el propòsit de conèixer millor els problemes i buscar solucions, l'alcalde visitarà tots i cadascun dels barris del municipi fins al 25 de juny de 2022

MÉS FOTOS
Darío Moreno visita demà el barri de La Marina dins de la iniciativa Alcalde de Barri - (foto 2)

L'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, visitarà demà, 5 d’octubre, el barri de La Marina de Port de Sagunt dins de la iniciativa Alcalde de Barri impulsada pel departament de Participació Ciutadana i Alcaldia. En esta ocasió, la trobada tindrà lloc en la Plaça de La Marina a les 19 hores.

La iniciativa Alcalde de Barri consistix en trobades públiques per part de l'alcalde amb associacions ciutadanes, entitats i amb tota la ciutadania en general que tinga interés en parlar sobre temes concrets del barri que es visita. Cada dimarts l'alcalde es desplaçarà a un barri diferent, tant de Sagunt com de Port de Sagunt, per a conèixer millor els seus problemes i buscar solucions.

La resta de les cites continuaran cada dimarts, fins al 25 de juny coincidint amb el curs escolar, si bé adaptant-se les dates i els horaris conforme vaguen avançant les setmanes.

Pujar