15 d’agost de 2020 15/8/20

El Consell Sectorial de la Formació Professional de Sagunt es reunix de manera virtual per a determinar les activitats del curs 2020-2021

El Consell Sectorial de la Formació Professional de Sagunt es reunix de manera virtual per a determinar les activitats del curs 2020-2021 - (foto 1)
  • La sessió extraordinària ha estat presidida per la regidora de Promoció Econòmica i Industrial, María José Carrera, i ha comptat amb representació del món acadèmic, sindical, empresarial i de l'administració autonòmica i local

La Comissió Permanent del Consell Sectorial de la Formació Professional de Sagunt s'ha reunit hui, 29 de juny, de manera virtual per a tancar les diferents actuacions que es duran a terme al llarg d'este any acadèmic. La sessió extraordinària, presidida per la regidora de Promoció Econòmica i Indústria de l'Ajuntament de Sagunt, María José Carrera, també ha comptat amb la presència del regidor d'Educació, José Manuel Tarazona, i ha tingut representació del món acadèmic, sindical, empresarial i de l'administració autonòmica i local.

En l'ordre del dia s'ha parlat sobre la possibilitat de la realització d'una jornada de Formació Professional per a este curs, que versara sobre la tecnologia 4.0. La subdirectora general de Formació per a l'Ocupació, Rosa López, ha mostrat el seu suport a esta jornada des de Labora.

A més, s'ha comentat la possibilitat de realitzar visites a empreses, tant en format presencial com virtual; la proposta de realització de xarrades en els instituts que versarien sobre temes transversals com l'existència de cicles formatius nous i especialització de l'FP, drets laborals i beques com ERASMUS, així com el moviment girs4STEM.

Des d'ASECAM, s'han inclòs en acta els resultats obtinguts en les enquestes i reunions sobre les necessitats de formació professional que han realitzat amb els seus associats i des de Labora s'ha fet esment a l'oferta formativa del Camp de Morvedre, a través dels projectes Avalem Territori, per a poder presentar la detecció de necessitats formatives d'una manera més concreta.

La regidora de Promoció Econòmica i Indústria, María José Carrera, ha agraït la intervenció de tots els interlocutors i ha assenyalat que este nou curs «és un gran repte per l'existència de la COVID-19 i que ha de ser un al·licient per a la millora i dinamització la Formació Professional a Sagunt».

Pujar