22 d’octubre de 2020 22/10/20

“Demanem a la ciutadania que faça un esforç extra de responsabilitat aquest estiu”

Archivo
Archivo
  • Els missatges de precaució a la ciutadania es repeteixen en tots els municipis de la Comunitat

La por als rebrots creix dia a dia. Els primers confinaments locals produïts en diferents punts d'Espanya han fet que molts ajuntaments de la Comunitat Valenciana reforcen els missatges de precaució dirigits a la ciutadania.

És el cas, per exemple, de l'Ajuntament de Requena una de les localitats valencianes on el coronavirus ha impactat amb més força i on qualsevol mesura de seguretat que es prenga és poca. Conscients d'això, han enviat un missatge alt i clar als seus veïns: “El virus continua entre nosaltres”.

Així doncs, el Consistori requenense crida a la precaució i insta la ciutadania a seguir les normes que estan en vigor: fonamentalment, la higiene constant de les mans, l'ús el major temps possible de la màscara i la distància interpersonal de metre i mig.

“Potser amb la disminució de casos en la Comunitat Valenciana pot semblar que el perill ha passat, però no és així, i prova d'això són els rebrots que estem coneixent en diversos punts del nostre país” insisteixen, i afigen: “Des de l'Ajuntament de Requena demanem a la ciutadania que faça un esforç extra aquest estiu de responsabilitat perquè tot el sacrifici realitzat durant el confinament no caiga en sac trencat”.

Amb tot això, des del Consistori requenense adverteix que ja s'han començat a aplicar sancions per no complir aquestes normes obligatòries, i que és a la nostra mà fer el possible per a evitar que es produïsquen rebrots en el nostre municipi.

Pujar