6 de juliol de 2020 6/7/20

Rafelbunyol es prepara per a la commemoració del 9 d’octubre

Rafelbunyol es prepara per a la commemoració del 9 d’octubre - (foto 1)

  L’Ajuntament de Rafelbunyol del 8 al 12 d’octubre commemorarà el "Dia de la Comunitat Valenciana” amb una variada programació cultural i festiva.

  Comencem amb rock per a tota la família, de la mà del grup “Nanets Band Rock” i el seu concert per als més xicotets i les xicotetes de la casa, el pròxim dimarts, 8 d’octubre, a les 19:30 hores en la plaça de la Corona.

  En acabar el concert, a les 21 hores, la plaça s'omplirà de llum i olor de pólvora, amb un correfocs a càrrec de “Els Dimonis de Massalfassar”.

  A l’endemà, 9 d’octubre, la bona gastronomia serà l'eix central. La penya El Pilar serà l’encarregada de l'elaboració d'un dels plats més típics valencians: la caldera. Multitud de calderes s'estendran pel carrer Magdalena perquè tot qui ho desitge que puga portar-se a casa la seua ració per tan sols 2 euros. El repartiment es durà a terme partir de les 14 hores.

  Els actes continuen, el dissabte dia 12 d’octubre amb la música i la tradició com a protagonistes. A les 18:30 h se celebrarà el 5é Aplec de Dolçainers i Tabaleters i danses valencianes. Un esdeveniment que començarà amb un passa carrers des de la Plaça de l’Ajuntament fins a la Residència.

  Conclòs el aplec, i ja al recinte de l’Auditori Rafelbunyol, a les 20:00 inaugurarem el Festival de Música Contemporània Rafel Festival amb un concert gratuït de "Fukio saxophone Quartet", grup guanyador de la primera edició del Concurs internacional d'interpretació de Música de nova creació “Re_Cre@”.

  Especial 9 d'Octubre 2019 a la Comunitat Valenciana

  Especial 9 d'Octubre 2019 a la Comunitat ValencianaEntrar en el especial
  Pujar