4 de desembre de 2020 4/12/20

Quin temps farà aquest cap de setmana?

Quin temps farà aquest cap de setmana? - (foto 1)

  Temperatures que poden arribar a aconseguir els 35 graus en algunes zones i cels buidats, aqueixa és la situació meteorològica que ens deixarà aquest cap de setmana de juliol segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

   I és que, la situació per a aquest divendres, dissabte i diumenge serà molt semblant en les tres províncies valencianes on s'espera un temps típic de l'època estival on els núvols i les precipitacions no faran acte de presència. Seran els cels buidats i un lleuger vent del nord-oest a Alacant els protagonistes.

  En el que a temperatures es refereix, es mantindran sense canvis importants respecte als valors registrats en els últims dies. Per províncies, i de mitjana s'espera que els termòmetres marquen: a València màximes de 34 i mínimes de 16; a Castelló 32 graus de màxima i 19 de mínima; i a Alacant màximes que aconseguiran els 35 graus i mínimes de 19 graus

  De cara a l'inici de la setmana vinent, AEMET apunta a una continuïtat meteorològica amb cels blaus i temperatures altes en la majoria de punts de la Comunitat Valenciana.

   

  Pujar