21 de setembre de 2020 21/9/20

Quin temps farà aquest cap de setmana en la Comunitat?

Quin temps farà aquest cap de setmana en la Comunitat? - (foto 1)
  • Hui s'esperen pluges a l'interior, però a partir de demà el cap de setmana deixarà cels poc nuvolosos o buidats

MÉS FOTOS
Quin temps farà aquest cap de setmana en la Comunitat? - (foto 2)

L'estiu no acaba d'arribar a la Comunitat Valenciana i aquest cap de setmana tampoc el farà. Els qui tingueren pensat gaudir del començament de maig a la platja hauran de guardar els seus vestits de bany. Almenys de moment, ja que la setmana s'acomiada hui en la Comunitat amb cels nuvolosos que causaran pluges a l'interior que poden arribar fins al litoral, encara que això sí, de forma més feble. Les temperatures, que no superaran els 20 graus, esvaeixen les esperances de tindre un primer cap de setmana assolellat. A més, la vesprada de hui deixarà alguns ruixats per a començar el cap de setmana, i fins i tot possible tempestes locals segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). Aquestes pluges afectaran de forma acusada una vegada més a l'interior de València i Castelló, que encara hauran d'esperar per a canviar el paraigua per l'ombrel·la.

No obstant això, demà el temps donarà una treva als valencians i el cel es presentarà poc nuvolós o buidat, a excepció d'Alacant, que encara haurà de fer front a intervals nuvolosos fins al migdia. No hi haurà canvis en les temperatures mínimes, encara que la calor començarà a notar-se a Castelló i València, especialment a l'interior.

El vent, per part seua, bufarà a l'interior nord de Castelló i incrementarà la seua força al final del dia. En la resta de la Comunitat, s'espera vent variable fluix que fins i tot permetrà gaudir de suaus brises en la costa.

El diumenge la setmana finalitzarà en la Comunitat amb un temps molt similar al del dissabte, que permetrà als valencians eixir de casa. El cel de maig farà presència i continuarà poc nuvolós o buidat, encara que encara és ràpid per a vestir roba d'estiu perquè les temperatures màximes patiran un lleuger descens.

En el nord de Castelló continuarà bufant el vent amb intervals forts, mentre en la resta de la Comunitat el vent tornarà a presentar-se variable-fluix, amb brises en la costa.

Pujar