Castellano

Quart de Poblet obri la seua piscina d'estiu: consulta horaris, tarifes i protocol covid

Quart de Poblet obri la seua piscina d'estiu: consulta horaris, tarifes i protocol covid
  • Gaudeix de tots els dies d'aquest lloc lúdic de manera segura amb la família i amics

La piscina municipal de Quart de Poblet ja ha obert les seues portes als tots aquells que vulguen passar una jornada refrescant i amb totes les mesures sanitàries pertinents per a gaudir d'una manera segura d'aquest espai.

L'horari estarà dividit en tres dates. La primera d'elles comprèn fins a aquest diumenge 27 i serà de dilluns a diumenge d'11.00 a 20.00 hores. El segon tram serà del 28 de juny al 29 de juliol i de dilluns a dijous està oberta la piscina des de les 12.00 fins a les 20.00 hores i de divendres a diumenge d'11.00 a 20.00 hores. Finalment, del 30 de juliol fins al 31 d'agost serà de dilluns a diumenge d'11.00 a 20.00 hores.

Les entrades s'adquiriran de manera online i amb 48 hores d'antelació.

El preu varia segons l'edat: menors de 3 anys entraran gratis; xiquets d'entre 3 i 12 anys serà de 2 euros de dilluns a divendres i de 2,50 euros els dissabtes, diumenges i festius; els majors de 13 anys, el preu serà de 3 euros de dilluns a divendres i de 4 euros els dissabtes, diumenges i festius; i els jubilats i pensionistes també gaudiran de la piscina de manera gratuïta.

El protocol Covid restringeix l'aforament per a mantenir la distància de seguretat interpersonal de 1,5 metres. La màscara és obligatòria per a majors de 6 anys i només podràs prescindir d'ella durant el bany, en les zones de descans en un punt determinat i en els llocs habilitats per a menjar i beure i en la zona de pícnic amb intervals de 30 minuts. Els objectes personals no podran eixir del perímetre de seguretat. Els vestuaris i les dutxes podran usar-se segons la normativa vigent.

Pujar