28 de setembre de 2020 28/9/20

Quart de Poblet celebra aquest cap de setmana el Dia Mundial del Teatre

Quart de Poblet celebra aquest cap de setmana el Dia Mundial del Teatre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Quart de Poblet celebra aquest cap de setmana el Dia Mundial del Teatre - (foto 2)

  L'Ajuntament de Quart de Poblet celebra diumenge el Dia Mundial del Teatre amb una programació de luxe, ja que l'Auditori Molí de Vila acull a les 18 hores la representació de l'obra "Óscar, el niño dormido", de la companyia El Espejo Negro, Premi FETEN 2016 al millor espectacle de gran format i finalista en els Premis MAX 2017. Està dirigida a un públic familiar i infantil, a partir de 7 anys.

  Amb guió i direcció d'Ángel Calvente, explica la història d'un xiquet que va quedar submergit en un llarg i profund somni. Després de nou mesos, un matí fred d'hivern, Óscar va despertar però no recordava parlar, ni escriure, ni com caminar...

  Les entrades (3/2,5 euros) es poden adquirir en Servientradas o en la taquilla de l'Auditori Molí de Vila des d'una hora abans de l'espectacle.

  A més, l'Escola Municipal de Teatre de Quart de Poblet ofereix diumenge al matí en la plaça del País Valencià, davant l'Ajuntament, el següent programa: d'11.30 a 13 hores, tallers per a tots els públics al voltant de les arts escèniques, i a les 13 hores, una acció teatral a càrrec de l'alumnat de l'escola.

  Pujar