Castellano

Un menor de Quart de Poblet detingut per pegar i insultar a la seua mare

Un menor de Quart de Poblet detingut per pegar i insultar a la seua mare
  • Els veïns van alertar a la Policia Nacional que una dona demanava auxili

Agentes de la Policia Nacional han detingut en un domicili de Quart de Poblet a un menor, de 14 anys, com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, després d'agredir a la seua mare. Pel que sembla, no era la primera vegada que es donaven aquest tipus de fets.

Els fets van ocórrer sobre les tres de la vesprada del divendres, quan els agents que patrullaven per Quart de Poblet, van ser requerits per una dona, en un evident estat d'agitació, demanant ajuda perquè acudiren a un habitatge.

Els policies ràpidament van ser al lloc amb la requeridora i van entrar a la finca que es trobava oberta, localitzant en un dels replans a una dona plorant, i visiblement nerviosa, la qual va manifestar que el seu fill acabava d'agredir-la, podent comprovar els agents que tenia diverses esgarrapades i una ferida sagnant a l'esquena.

Els agents van esbrinar que moments abans la dona havia arribat de treballar i hauria mantingut una discussió amb el seu fill ja que li havia demanat diners per a anar-se i en negar-li-ho, aquest va començar a posar-se agressiu, espentant-la i propinant-li puntades i punyades pel cos, arribant a estampar-li el mòbil contra el sòl. Diversos veïns que van sentir els crits de socors, van eixir en la seua ajuda, llevant-li-ho de damunt, per a a continuació demanar ajuda a la policia.

Finalment, els agents van entrar en el domicili en el qual es trobava el menor, que va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar.

Pujar