7 de juliol de 2020 7/7/20

Compromís Quart de Poblet proposa la instal·lació de punts de recàrrega públics per a cotxes elèctrics al municipi

    En el marc del debat sobre els pressupostos per a 2020, Compromís Quart de Poblet ha presentat una esmena sol·licitant la inclusió d'una partida pressupostària per a la instal·lació de punts de recàrrega públics i gratuïts de cotxes elèctrics al municipi.

    Segons Rosa María García, portaveu de Grup Municipal Compromís, "la nostra intenció és la de avançar-nos, donar exemple i ajudar a generar una demanda que serà important en els propers anys, per complir amb els pactes per l'emergència climàtica que hem acordat per unanimitat en el nostre municipi". La iniciativa de Compromís Quart planteja la instal·lació de al menys dos punts de recàrrega ràpida i super ràpida en llocs destacats del municipi que donen servei a la ciutadania i també visibilitzen la flota actual municipal.

    Fins ara, els punts de recàrrega més propers es troben al Centre Comercial Bonaire, a concessionaris privats o en localitats pròximes com Aldaia.

    Aquesta mesura se suma a altres propostes de Compromís Quart com bonificacions per bones pràctiques en la gestió de residus domèstics o subvencions per a instal·lacions d'autoconsum procedent d'energies renovables. Compromís Quart de Poblet compta actualment amb tres regidors a la corporació municipal desenvolupant les tasques d'oposició.

    Pujar