elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís i PSOE acorden el Pressupost per a 2022 de Quart de Poblet

  Dimarts passat 30 de novembre es va aprovar el Pressupost Municipal de Quart de Poblet per a 2022 amb els vots favorables del PSPV-PSOE i Compromís. Els dos grups municipals van arribar al ple amb un acord previ centrat en la reactivació econòmica i respostes a l'emergència climàtica i a l'efecte de la COVID-19 en el municipi.

  La portaveu de Compromís, Rosa María García, va manifestar la seua satisfacció perquè “gràcies a aquest acord podrem desenvolupar a Quart altres polítiques diferents i contribuir en el disseny de les polítiques impulsades en aquest ajuntament”.

  Davant la situació actual sense deute financer del Consistori, des de la coalició valencianista destaquen “el compromís de l'equip de govern de fer ús dels romanents de tresoreria per a donar solucions concretes a la ciutadania amb les nostres propostes”. En paraules de la portaveu de Compromís “la nostra intenció amb aquest acord és la de portar la metodologia reeixida del Botànic a Quart i, a partir d'ara, vetlar perquè es complisca tot el pactat”.

  Algunes de les propostes de Compromís acordades són la posada en marxa d'un Observatori Municipal d'Habitatge que integre un Pla Integral de Rehabilitació del nucli antic de Quart. Altres mesures més concretes són l'habilitació de banys públics en el mercat ambulant o la posada en marxa d'un programa pilot de compostatge comunitari municipal que incidisca en l'economia circular i la reducció de residus. 

  D'altra banda, queden sobre la taula per al seu estudi altres propostes de Compromís com la creació d'un servei municipal de transport que connecte els barris de Quart, o l'habilitació d'una zona de pàrquing per a autocaravanes, aquestes últimes reivindicacions i propostes traslladades directament per la ciutadania després d'un procés participatiu. 

  Pujar