21 de gener de 2020 21/1/20

L'assassí de Marta Calvo confessa que la va esquarterar i va tirar a diversos contenidors

L'assassí de Marta Calvo confessa que la va esquarterar i va tirar a diversos contenidors - (foto 1)
  • Jorge, l'autor confés de la mort de Marta Calvo, s'ha entregat a la Guàrdia Civil fa este dimecres

Jorge, l'autor confés de la mort de Marta Calvo, la jove a la qual es buscava des de fa quasi un mes, s'ha entregat a primera hora d'aquest dimecres a la Guàrdia Civil, que ho està interrogant en aquests moments, tal com han informat fonts pròximes a la investigació.

Des de la Delegació de Govern en la Comunitat Valenciana han convocat aquest dimecres al matí una roda de premsa urgent per a informar sobre el cas. Es remena com a principal hipòtesi que la jove va patir una "agressió física" que "podria haver comportat la seua mort violenta", segons ha informat el delegat, Juan Carlos Fulgencio.

Alguns mitjans apunten fins i tot al fet que el sospitós hauria admés en la seua primera declaració que va esquarterar el cos de la jove i el va tirar a diversos contenidors, encara que els investigadors creuen que Jorge Ignacio P. J. està intentat guanyar temps perquè no es trobe el cos de la jove desapareguda en Manuel.

Casualment, s'investiga la desaparició d'una altra jove a Carcaixent encara que els investigadors descarten relació entre aquest cas, que es cree voluntària.

"Des d'aquesta Delegació del Govern s'ha coordinat un ampli dispositiu per a tractar de localitzar al principal sospitós de la desaparició i, d'altra banda, a Marta", ha destacat el delegat, que ha confirmat que de moment "no hi ha constància de la situació de Marta”.

Si que ha indicat que "la hipòtesi que sempre ha remenat aquesta Delegació és que Marta no solament va desaparéixer sinó que va patir una agressió violenta que possiblement li va fer perdre la vida". En qualsevol cas, "això és alguna cosa que s'ha de contrastar al llarg del matí quan siga interrogat".

"Seguim amb aquesta hipòtesi que hem remenat des del primer moment. Que aquesta és la persona responsable i que podríem estar parlant d'una desaparició i una agressió física que podria haver comportat la mort violenta de Marta", ha conclòs.

Tal com els va avançar elperiodic.com, des de fa quasi mes es busca a la jove de 25 anys que va desaparéixer en la localitat valenciana de Manuel després de quedar amb un jove al qual havia conegut per internet. Des d'aqueix moment se li busca i aquest dimarts es van incorporar a les tasques de rastreig efectius de la Unitat Militar d'Emergències. S'han estat realitzant també registres en altres punts on el sospitós ha residit, com en un habitatge de l’l'Olleria.

[[HI HAURÀ AMPLIACIÓ]]

ocultar
L'assassí de Marta Calvo confessa que la va esquarterar i va tirar a diversos contenidors
Pujar