19 de gener de 2020 19/1/20

L'UME se suma a la cerca de Marta Calvo

L'UME se suma a la cerca de Marta Calvo - (foto 1)

  La cerca de la jove desapareguda en la localitat valenciana de Manuel des de fa 25 dies continua el seu curs, i suma reforços amb la incorporació dels agents de la Unitat Militar d'Emergències (UME). Així ho han confirmat fonts de delegació del govern aquest dilluns des d'on a més demanen cautela en la cerca.

  Malgrat la seua incorporació aquest dilluns el rastreig per la localitat de Manuel i els seus voltants, ha hagut de ser suspés per les fortes pluges registrades durant tot el dia. Al costat dels agents de la UME reprendran els treballs els diferents cossos especialitzats en muntanya, activitats subaqüàtiques i la unitat canina, entre altres.

  A més del reforç en l'equip de cerca, aquest dilluns han sigut oposades restes de roba amb sang que podria pertànyer a la jove de 25 anys desapareguda. Preguntat sobre aquest tema, el delegat del Govern en la Comunitat, Juan Carlos Fulgencio, ha respost: “Quan s'escodrinya d'una manera tan detallada qualsevol escenari, evidentment es troben restes de tota mena. El que estan fent els investigadors és determinar si això té una correlació entre la persona desapareguda i el presumpte autor”. En aquest sentit, ha afegit que “pot haver aparegut sang i no haver-hi víctima”.

  Amb tot això, el Delegat ha demanat prudència i recordat que en aquests moments “no tenim cos, no tenim resultat, no sabem si aquesta persona està desapareguda o morta”, per la qual cosa “hem de ser cautelosos a l'hora de determinar l'anàlisi de tot allò que trobem”.

  ocultar
  L'UME se suma a la cerca de Marta Calvo
  Pujar