elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Puig, Oliva, Piles, Vinalesa, Massamagrell i Sueca en les finals de València de frontó

El Puig, Oliva, Piles, Vinalesa, Massamagrell i Sueca en les finals de València de frontó
  • En el frontó cobert del Puig s'han disputat les semifinals del provincial de València dels XXXV JECV de frontó parelles

MÉS FOTOS
El Puig, Oliva, Piles, Vinalesa, Massamagrell i Sueca en les finals de València de frontó - (foto 2)

Jornada intensa la que s'ha pogut gaudir en el frontó del Puig amb les semifinals del provincial de València de frontó parelles dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. Les escoles del Puig, Piles, Oliva, Massamagrell, Vinalesa i Sueca han aconseguit classificar algun dels seus equips per a les finals absolutes d'aquesta modalitat. L'escola del Puig, ha classificat a dos dels seus equips, encara que seran tres els que estaran presents en les finals. Els equips de la safor de Piles i Oliva, també han classificat un equip per a les finals de les categories benjamí i aleví. Massamagrell, tindrà un representant en la final aleví. Vinalesa, ha sigut una de les grans triumfadores de la matinal, ja que ha aconseguit classificar dos equips per a les finals, un en categoria infantil i altre en categoria juvenil. Sueca, ha completat els finalistes en categoria cadet.

Resultats de les semifinals del provincial de València

- Categoria benjamí:

El Puig A – 40 – València-Fornos – 0

Piles B – 40 – Meliana E – 30

- Categoria aleví:

Moixent A – 5 – Massamagrell A – 40

Oliva A – 40 – El Puig A – 5

- Categoria infantil:

El Puig A – 40 – Montserrat A – 10

Vinalesa – 40 – Massamagrell A – 15

- Categoria cadet:

Sueca – 40 – Godelleta – 25

- Categoria juvenil:

Vinalesa – 40 – Meliana - 20

Les finals del provincial es disputaran el primer diumenge després de Reyes, els guanyadors jugaran les finals absolutes, mentre que els perdedors de les semifinals jugaran les finals per la tercera plaça.

Pujar