elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Protecció Civil rescata un veí del Puig

Protecció Civil rescata un veí del Puig
  MÉS FOTOS
  Protecció Civil rescata un veí del Puig - (foto 2)
  Protecció Civil rescata un veí del Puig - (foto 3)

  Els voluntaris de Protecció Civil de Puçol que es trobaven de servei el passat dilluns 19 de març van albirar una persona d'uns 50 anys molt desorientada entre els voltants de l'avinguda Alfinach. Gràcies a la seua ràpida actuació, van aconseguir que este veí del Puig tornara a la seua casa en la millor de les condicions poc després que es cursara una denúncia per la seua desaparició.

  L'home va manifestar als voluntaris que es trobava perdut i desubicat. A més, va afegir respostes incongruents i contradictòries que van fer sospitar que dita persona podia trobar-se en parador desconegut per als seus familiars.

  Estos fets es van informar de la Policia Local, que va acudir ràpidament al punt on es trobaven per a valorar la situació. D'esta manera, es va decidir traslladar-lo a dependències policials per a tractar d'identificar-lo i prestar-li ajuda.

  Es tractava d'un veí de la localitat del Puig que va acabar perdut i desorientat. En el lloc de la Guàrdia Civil del Puig es va denunciar quasi al mateix temps la seua desaparició i, gràcies a l'olfacte dels voluntaris de Protecció Civil, que van veure una cosa estranya i van actuar amb rapidesa, es va aconseguir que esta persona tornara a sa casa en la millor de les condicions.

  Pujar