29 d’octubre de 2020 29/10/20

Les obres de condicionament renoven el Camí del Tir

Les obres de condicionament renoven el Camí del Tir - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les obres de condicionament renoven el Camí del Tir - (foto 2)
  Les obres de condicionament renoven el Camí del Tir - (foto 3)

  Les obres de condicionament del Camí del Tir de Puçol, situat en el límit oest de la urbanització Alfinach i que voreja en part el barranc del Puig, van començar el passat 28 de febrer amb l'objectiu d'anivellar i pavimentar amb formigó el camí i col·locar senyalització. El treball, amb un import de 41.000 euros, finalitza en un termini màxim de 2 mesos des de la data d'inici.

  El terreny de Camí del Tir està format per terres naturals que presenten les erosions profundes i clots que caracteritzen els camins no pavimentats. L'actuació consistix a anivellar-lo i pavimentar-lo amb formigó, així com senyalitzar-lo.

  La via, el camí rural S-0301-0S de titularitat pública, es troba en el límit oest de la urbanització Alfinach i voreja en part el denominat barranc del Puig. «Es troba dins del pla de millora de camins d'ús agrícola. Entre les infraestructures agràries que es tenen en compte, es tracta d'una de què es trobaven en pitjor estat», assenyala Juan Miguel Bayarri, regidor d'Agricultura.

  L'import de l'obra ascendix a 41.000 euros. L'empresa Geocivil, S.A. s'encarrega de l'execució.

  Pujar