elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Associació Cultural Falla la Marjal supera les seues expectatives amb unes magnífiques festes estiuenques

L'Associació Cultural Falla la Marjal supera les seues expectatives amb unes magnífiques festes estiuenques
  MÉS FOTOS
  L'Associació Cultural Falla la Marjal supera les seues expectatives amb unes magnífiques festes estiuenques - (foto 2)
  L'Associació Cultural Falla la Marjal supera les seues expectatives amb unes magnífiques festes estiuenques - (foto 3)

  Les festes de la platja de Puçol, organitzades per l'Associació Cultural Falla la Marjal, van transcórrer del 6 al 15 d'agost com estava previst.  El mercat solidari, les discomòbils, les varietats, la música en directe… A excepció d'un xicotet error tècnic durant la rifa del sucar popular, tots els actes van ser sobre rodes i van garantir la diversió i entreteniment entre tots els públics.

  L'únic contratemps va ser un xicotet problema tècnic que va dificultar als participants de la rifa del sopar popular sentir correctament els números premiats, per la qual cosa, van sorgir algunes protestes per part d'aquells que creien que no s'havia dut a terme la rifa, segons explica la representant de l'associació Inma Rojas: “Els resultats no se sentien, però vam traure un llistat de tots els números premiats i ens encarreguem de fer l'entrega dels premis”, assegura.

  A pesar d'esta confusió, les festes van complir les expectatives del públic: el divendres va ser el dia gran, per la inauguració del concorregut mercat medieval i la discomòbil, que va concentrar als més jóvens i es va assegurar de que la nit quedara adornada per uns quants “ballotejos”.

  El quartet Élite, que va actuar la nit del dissabte, va crear bones sensacions davant d'un públic que va respondre molt bé, així com en la Nit de Varietats del dia 15, que es va lliurar de les quatre gotes que a l'estona van caure sobre la discomòbil i els seus assistents, provocant que finalitzara un poc abans del que estava previst.

  Respecte a altres anys, les festes més estiuenques de Puçol d'enguany han sigut més curtes. No obstant això, “encara que hagen sigut menys dies, han sigut millors, perquè la gent les ha agafat amb més ganes”, assegura Inma Rojas.

  Pujar