29 de setembre de 2020 29/9/20

La previsió del temps per a aquest dilluns, segon dia d'Ofrena

La previsió del temps per a aquest dilluns, segon dia d'Ofrena - (foto 1)

    Canvi de temps respecte a aquest diumenge, pràcticament estiuenc, que hem viscut en tota la Comunitat. Segons la predicció d’Aemet, la setmana comença amb un descens notable de les temperatures màximes i no superaran els 19 graus, deu graus de diferència respecte als els 29,8 graus que van marcar aquest diumenge a València ciutat. De fet, és la segona vegada en 69 anys que aconseguim una temperatura tan alta en falles. L'última va ser el 19 de març de 1940, quan es van aconseguir els 30,8 graus.

    Així, a partir de hui canvia el temps de forma dràstica per als dos dies que queden de falles. En concret, baixaran fins a deu graus els termòmetres en la capital del Túria. Respecte als núvols, aquest dilluns el cel estarà poc nuvolós o buidat, amb alguns intervals a la vesprada en el terç sud que podrien deixar de forma poc probable algun ruixat feble i ocasional. No es preveuen pluges a València.

    Quant a Castelló, l'interior nord registrarà vent del nord-oest moderat, amb intervals de fort a primeres hores i que poden aconseguir els 80 km/h. En la resta de la Comunitat, el vent serà variable fluix amb intervals de nord-est moderat en la meitat sud del litoral al matí.

    Pujar