elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | Dos bombers ferits en un greu incendi a una empresa d'alimentació en la Pobla de Vallbona

Dos bombers ferits en un greu incendi en una empresa d'alimentació en la Pobla de Vallbona
Dos bombers ferits en un greu incendi en una empresa d'alimentació en la Pobla de Vallbona
  • Les flames van arrasar l'esplanada de palets encara que els bombers van evitar que es propagés a l'interior de les instal·lacions

MÉS FOTOS
VÍDEO | Dos bombers ferits en un greu incendi a una empresa d'alimentació en la Pobla de Vallbona - (foto 2)
VÍDEO | Dos bombers ferits en un greu incendi a una empresa d'alimentació en la Pobla de Vallbona - (foto 3)
VÍDEO | Dos bombers ferits en un greu incendi a una empresa d'alimentació en la Pobla de Vallbona - (foto 4)
VÍDEO | Dos bombers ferits en un greu incendi a una empresa d'alimentació en la Pobla de Vallbona - (foto 5)
VÍDEO | Dos bombers ferits en un greu incendi a una empresa d'alimentació en la Pobla de Vallbona - (foto 6)

Greu incendi aquesta matinada en una empresa d'alimentació de la Pobla de Vallbona. Dos bombers van resultar ferits a causa de les fortes temperatures durant l'extinció i van ser traslladats a l'hospital, on es recuperen. Els equips d'extinció han estat treballant tota la nit i han evitat que les flames afectaren l'interior de la nau.

El Consorci Provincial de Bombers de València s'ha mobilitzat prop de les 00.30 h de la matinada en rebre l'avís que un incendi afectava una esplanada de palets pertanyent a una empresa del sector alimentari.

Fins a les instal·lacions, ubicades al costat de la carretera València-Ademús, es van desplaçar vuit dotacions de bombers del Consorci dels parcs de Paterna, l'Eliana, Moncada, Torrent, Alzira i Burjassot, sergent de Paterna i oficial de guàrdia.

El foc estava totalment estès per la zona exterior dedicada als palets, encara que els bombers en van frenar l'avenç i no va afectar l'interior de les instal·lacions. L'incendi s'ha donat per controlat a les 06.40 hi en aquests moments, a primeres hores del matí, es treballa amb una dotació i una unitat de comandament per acabar de refrescar.

Segons han explicat, a causa de les elevades temperatures, dos dels efectius de bombers que estaven treballant van haver de ser atesos per mitjans sanitaris i traslladats a centre hospitalari, on es van acabar de recuperar.

Pujar