5 d’agost de 2020 5/8/20

La Pobla de Vallbona corre per José David

La Pobla de Vallbona corre per José David - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Pobla de Vallbona corre per José David - (foto 2)

   El club d'Atletisme de la Pobla de Vallbona, en col·laboració amb l'Ajuntament i diferents entitats esportives i socials de la localitat, han organitzat per a este diumenge dia 12 una carrera solidària en favor de José David. El xiquet de set anys patix una de les considerades malalties rares i necessita un tractament especial. Hui dia, esta malaltia només s'està tractant amb assajos clínics i no en tots els hospitals. El passat dia 4 de febrer la família es va traslladar a la ciutat alemanya de Colònia per sotmetre's a un d'estos tractaments.

  Els participants poden fer les seues aportacions voluntàries en replegar el dorsal en el mateix dia de la prova. La carrera es celebrarà per recorregut urbà amb una distància de 4 quilòmetres i començarà a les 10 del matí des del mercat municipal. La prova l'obriran membres del club de Moters del Túria i estarà amenitzada pel grup de batucada.

  No serà l'única activitat del matí. L'escola de Hip Hop Move, el club de patinatge i l'escola de Capoeira realitzaran diferents exhibicions al llarg del matí. Participaran a més el club de fans de Jorge Navarro i el col·legi Lluís Vives amb un estand per rcaptar fons-de També hi haurà activitats infantils amb unflables.

  Es tracta de la segona carrera que s'organitza a benefici de José David. El passat 15 de gener 1.200 persones participaren en la carrera que se celebrava en Bétera amb esta mateixa finalitat.

  Pujar