elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paco Sanz queda en llibertat provisional sense fiança

Paco Sanz queda en llibertat provisional sense fiança

    Paco Sanz, el conegut home dels 2000 tumors que va ser detingut dies arrere per haver-hi comés presumptament delictes d'estafa i blanqueig de capitals després de sol·licitar ajudes a ciutadans que pretenien col·laborar a combatre la seua Síndrome de Cowden, ha quedat hui en llibertat després que el Jutjat d'Instrucció número 53 de Madrid haja decretat la llibertat provisional sense fiança per a l'acusat.

    Com a mesura cautelar, i mentre continua la tramitació de les diligències de recerca del procediment, la magistrada ha acordat la retirada del passaport de l'interessat, per la qual cosa no pot eixir del territori nacional. A més, li ha imposat l'obligació d'acudir a signar a seu judicial cada quinze dies durant tot el temps en què dure la instrucció judicial. La magistrada ha adoptat aquesta decisió després de comprovar que l'investigat té domicili conegut i arrelament familiar.

    Cal recordar que Sanz es troba encausat per, segons les recerques policials, estafar més de 250.000 euros a quasi 8000 persones, entre les quals es troben diversos rostres coneguts, especialment del món de la televisió i el teatre. El procés es va iniciar a causa que una persona que va intentar explicar la seua història, i que residia a Madrid, va observar un elevat nivell de vida en el malalt res propi d'una persona que estiguera demanant ajuda per a pal·liar la seua malaltia a causa d'una suposada manca de recursos econòmics.

    Pujar