elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona acorda el Reglament de la Policia Local

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona acorda el Reglament de la Policia Local
  • El Ple ordinari del mes de maig votarà el mes de maig el reglament de la Policia Local

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha acordat amb els sindicats el reglament de Funcionament de la Policia Local. El reglament va ser un compromís el passat mes de febrer de l’alcalde, Josep Vicent Garcia, amb la Mesa General de Negociació de portar-lo a ple abans que acabe la legislatura.

El reglament és fruit de l’acord entre l’equip de govern i els sindicats per regular l’organització i funcionament del cos de Policia Local. En la mesa de negociació celebrada esta setmana s’ha aprovat l’esborrany elaborat en la comissió de treball i que ha comptat amb les aportacions de les diferents associacions sindicals.

El ple del pròxim mes de maig ha d’aprovar el reglament consensuat en la mesa general de negociació. Este reglament és un requisit de la llei 17/2017 de Coordinació de les Policies Locals de CV.

L’alcalde ha manifestat que amb este acord que s’elevarà a ple es complix amb el compromís adquirit amb la mesa de negociació i s’ha mostrat agraït amb la col·laboració i les aportacions de les organitzacions sindicals representades en la Mesa General de Negociació de l’ajuntament.

Pujar