26 de gener de 2020 26/1/20

Josep Vicent Garcia (Compromís) reelegit alcalde amb el suport de PSPV, CUPO i Contigo

Josep Vicent Garcia (Compromís) reelegit alcalde amb el suport de PSPV, CUPO i Contigo - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Josep Vicent Garcia (Compromís) reelegit alcalde amb el suport de PSPV, CUPO i Contigo - (foto 2)

  El Ple de l’Ajuntament ha reelegit a Josep Vicent Garcia com alcalde de la Pobla de Vallbona amb el suport de PSPV, CUPO i Contigo. Garcia ha comptat amb els 12 vots que representen les quatre formacions i que superen la majoria absoluta del plenari que està en 11 vots.

  Garcia mantindrà així la vara d’alcalde amb un govern que manté principalment els mateixos regidors i delegacions respecte a l’anterior mandat amb algunes incorporacions i baixes fruit dels resultats electorals. L’alcalde ha volgut agrair el treball d’aquells que no repetixen com són Javier Descalzo (Esquerra Unida), Paco Navarrete (CUPO) i Lucía Sanchis (PSPV) i ha felicitat els nous regidors entrants per l’esperit constructiu que han mostrat a l’entrar al govern.

  En el seu discurs, Josep Vicent Garcia ha agraït el vot dels més de 6.000 veïns que donen la majoria absoluta a este govern i s’ha compromés a que «tots els partits que el conformen continuaran treballant per mantenir la confiança i el suport que els veïns han mostrat en estes eleccions». Una voluntat de sumar i treballar pel futur del poble a la qual s’han sumat els portaveus de PSPV, CUPO i Contigo.

  L’equip de govern estarà format així per Josep Vicent Garcia, Iris Marco, Beatriu Palmero, Fran Esteban, Javier Nóvoa, Raquel Martínez i Boni Carrillo per Compromís; Regina Llavata, José Miguel Tomas i Rebeca Pizarro pel PSPV; Juan Aguilar per CUPO i Jaime Ruix per Contigo.

  Pujar