26 de gener de 2020 26/1/20

37 alumnes excel·lents reben el reconeixement de l'Ajuntament de la Pobla

37 alumnes excel·lents reben el reconeixement de l'Ajuntament de la Pobla - (foto 1)

    L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha lliurat els Premis a l'Excel·lència Acadèmica a l'alumnat més destacat del municipi. Un reconeixement als estudiants que han obtingut una nota mitja superior a 9 en el cicle educatiu finalitzat i que enguany han aconseguit 37 alumnes. Entre ells, 9 alumnes han tret una nota de deu en totes les assignatures cursades durant l'últim cicle formatiu.

    En esta novena edició dels premis han estat guardonats 13 alumnes d'educació primària, 9 dels dos primers anys de l'ESO, 8 de quart de l'ESO i 7 de batxillerat. Tots ells han rebut de mans de la regidora d'Educació, Rebeca Pizarro, l'Alcalde de la Pobla, Josep Vicent Garcia, i la direcció dels centres un diploma i un val per a la compra de material escolar. En total l'Ajuntament ha destinat 1.200 euros en premis que els alumnes podran gastar en papereries de la localitat.

    A més, a la gala de lliurament dels IX Premis a l'Excel·lència Acadèmica s'ha fet un reconeixement a les dos professors que enguany es jubilen al municipi. Han estat Francisco Pinazo, mestre durant 29 anys i que ha acabat la seua carrera professional a l’IES La Vereda, i Maria Isabel Carracero, mestra des de el 1989.

     

    Pujar