27 de gener de 2020 27/1/20

L'EPA celebra la 30a Setmana Cultural

L'EPA celebra la 30a Setmana Cultural - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'EPA celebra la 30a Setmana Cultural - (foto 2)

  Ja són 30 edicions d'una Setmana que s'ha convertit en un referent cultural i educatiu al municipi. Tallers, mostres i activitats diverses que any rere any, reuneixen les picassentines i els picassentins al voltant de l'Educació i la Cultura. Les propostes, totes elles dinàmiques i sobretot, obertes a la participació, es van encetar a la Casa de Cultura, amb la inauguració de la mostra dels tallers de pintura i patchwork, uns treballs que mostraven sobradament la tècnica i l'art d'estes creacions de l'alumnat de l'Escola.

  Al llarg de la Setmana, han anat desenvolupant-se les diferents propostes que han acollit la ciutadania a les instal·lacions d'este Centre i on s'ha pogut conéixer les diferents activitats que s'han portat a terme durant el curs: massatge thailandés, jardineria mediterrània, relaxació, experiments científics, ball dansabi, així com un taller de cuina fresca i un taller de batucada, entre d'altres.

  En esta ventall d'activitats també ha tingut cabuda la projecció de la pel·lícula al pati de l'escola, Thi Mhai, rumbo a Vietnam, la dramatització del curs d'alemany amb l'obra Blancanieves y los siete enanitos, així com una exposició fotogràfica sobre imatges del nostre terme i una mostra de càmeres fotogràfiques antigues.

  Ja divendres, al pati de l'Escola, el sopar de fi de curs, tancava el calendari d'activitats d'esta 30a edició de la Setmana Cultural, que també va tindre un gest solidari amb un sorteig destinat a l'ONG proactiva Open Arms d'Ajuda al Refugiat.

  Pujar