elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Fira de l'Esport: una cita amb la pràctica esportiva en Igualtat

La Fira de l'Esport: una cita amb la pràctica esportiva en Igualtat
  • Tot un ventall de possibilitats lúdiques i esportives s'oferien ahir al Poliesportiu municipal en la III edició de la Fira de l'Esport

La Fira de l'Esport, organitzada per les Regidories d'Igualtat i Esports per tercer any consecutiu, és tot un esdeveniment on conflueixen les diferents pràctiques esportives baix un mateix denominador comú: la Igualtat. I és que tots els esports son aptes tant per a dones com per a homes.                                                                  

La cita, que va tindre lloc al Poliesportiu municipal, va acollir la pràctica del tenis, el caiac, l'handbol, el bàsquet, patinatge artístic, Taekwondo, la gimnàstica rítmica, el futbol, el volei, ciclisme i l'atletisme, entre d'altres, en quasi totes les pistes esportives. En definitiva un Poliesportiu de portes obertes per compartir espais, converses i afició.

Així, els xiquets i les xiquetes d'entre 3 als 16 anys, disfrutaren, juntament amb les seues famílies de la ma dels clubs i els seus respectius monitors i entrenadors.

La regidora de l'àrea d'Igualtat, Belen Bernat, present en esta cita, va manifestar que «És molt important fomentar la igualtat en l'esport entre els xiquets i les xiquetes i sobretot oferir les diferents opcions esportives que tenen al seu abast i matricular-se d'allò que més els agrade».

Amb el: Club Patinaje Artístico Príncipe de España, Club Voleibol Picassent, Club Basquet Picassent, Unión Deportiva Picassent, Picassent Kayak Polo, El Templo Taekwondo Almela, Club Handbol Picassent, Club Atletisme Picassent, Bici-Club Picassent, Club Gimnàstica Rítmica Picassent, Escola de Tennis.

Pujar