6 d’agost de 2020 6/8/20

Cs denúncia que “els pares i alumnes de Petrer segueixen sense notícies sobre l'activitat de multideporte"

Cs denúncia que “els pares i alumnes de Petrer segueixen sense notícies sobre l'activitat de multideporte" - (foto 1)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Petrer, Víctor Sales, ha lamentat que "els pares i alumnes dels col·legis públics seguisquen sense tindre notícies sobre si s'impartirà o no aquest trimestre l'activitat de multideporte compromesa per l'Ajuntament". Aquesta situació, en la seua opinió, "genera inseguretat en desconéixer-se a hores d'ara, tres dies després del reinici de les classes, si els escolars podran gaudir del programa d'activitats previst a partir de les 15.30 hores, després del servei de menjador".

  Segons li consta al portaveu de Cs, la raó ha sigut que "des de Contractació han hagut de demanar la suspensió de l'activitat fins que el servei siga licitat en concurs públic. És a dir, aquest problema no ha sigut generat per un retard en l'administració, ja que portaven setmanes advertint que el termini acabava i calia traure un nou plec de condicions per al concurs públic i s'ha fet cas omís".

  Sales ha manifestat que "em consta que des de contractació estan treballat a la carrera perquè el servei es restablisca com més prompte millor, clara mostra del compromís dels treballadors municipals amb els veïns de Petrer".

  Sales ha responsabilitzat d'aquesta situació al regidor d'Esports, al qual ha acusat de "nul·la capacitat de gestió i de no donar la cara. Ha donat de costat una activitat esportiva deixant fins i tot que fóra cancel·lada sense donar explicacions l'últim dia de classe abans de les vacances de Nadal. I això malgrat que es va vendre aquest servei municipal com a bandera de bona gestió des de l'equip de Govern".

  El portaveu de Cs ha advertit que "els perjudicats són els més xicotets, els xiquets de Petrer, que s'han quedat sense l'activitat extraescolar de multideporte fins a una nova licitació per la falta de gestió d'un equip de Govern que quan han de donar la cara davant un problema no el fa i tira pilotes fora".

  Pujar