3 de juny de 2020 3/6/20

El servei de salvament i socorrisme en platges a Peníscola resol 344 assistències a terra i 7 rescats durant el mes de juny

El servei de salvament i socorrisme en platges a Peníscola resol 344 assistències a terra i 7 rescats durant el mes de juny - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El servei de salvament i socorrisme en platges a Peníscola resol 344 assistències a terra i 7 rescats durant el mes de juny - (foto 2)

  La Regidoria de Platges de l’Ajuntament de Peníscola ha fet balanç, juntament amb el servei de salvament i socorrisme en platges, del treball de l’equip, després d’avaluar les xifres del primer mes de la temporada de bany, que arranca el primer de juny. En total, al llarg d’aquest mes, s’han dut a terme 344 assistències a terra, entre les quals es troben la resolució de consultes, cures per cops, picadures, lipotímies, al·lèrgies, fractures, insolacions o talls. A més, l’ambulància de platges ha realitzar un total de 6 serveis al llarg de tot el mes.

  Els serveis de salvament en la mar han sumat un total de 2, i aquests han inclòs salvaments amb moto aquàtica i amb embarcació pneumàtica. Els rescats s’han realitzat també a banyistes amb embarcació i a auxiliats amb objectes flotants. Un total de 2 persones han sigut rescatades en la mar amb risc imminent de sofrir ofegament.

  Pel que respecta al Punt Accessible, servei que ofereix la platja Nord per a usuaris amb mobilitat reduïda, el mes de juny ha registrat un total de 70 banyistes.

  La regidora de Platges, Raquel París, ha volgut incidir en la importància d’aquest servei, “hem de ser conscients de la importància de l’eficiència i professionalitat del servei de socorrisme en platges que facilita i garanteix un ús i gaudi segur del nostre litoral” ha manifestat la regidora.

  Pujar