3 de juny de 2020 3/6/20

La Casa d'Andalusia de Peníscola presenta la programació del Dia d'Andalusia

La Casa d'Andalusia de Peníscola presenta la programació del Dia d'Andalusia - (foto 1)

  La Casa de Andalucía en Peñíscola ha presentat, juntament amb la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Peníscola, la programació prevista per a la celebració del Dia d'Andalusia a la localitat.

  El dia gran de la comunitat andalusa és el pròxim 28 de febrer, però per coincidència amb altres esdeveniments culturals i esportius, l'organització ha concretat el dia 9 de març com la data de la celebració a la Ciutat a la Mar.

  Durant el matí, s'oferirà un típic desdejuni moliner, per donar pas a la hissada de banderes i les actuacions dels diferents quadres de ball; tot això al Palau de Congressos de la ciutat, gràcies a la col·laboració de la Regidoria, que cedeix aquesta jornada assignada per a l'Ajuntament en el recinte.

  L'entitat, que compta amb més de 170 socis en el municipi, celebrarà un dinar de germanor el mateix dia.

  Juan López, el president de la Casa de Andalucía en Peñíscola ha anunciat que la jornada s'ha programat "recopilant arrels, sentiments i records lluny de la nostra llar d'origen, però en la nostra ciutat d'acollida on, veritablement, ens sentim a casa", així ha agraït a les autoritats locals la seua col·laboració amb la celebració de la festa. Per la seua banda, Andrés Martínez, ha animat els veïns a participar en aquesta celebració i ha felicitat a l'entitat per la seua activitat.

  Pujar