elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els veïns de Paterna tornaran a triar el disseny de les seues falles municipals

Els veïns de Paterna tornaran a triar el disseny de les seues falles municipals
  MÉS FOTOS
  Els veïns de Paterna tornaran a triar el disseny de les seues falles municipals - (foto 2)

  L'Ajuntament de Paterna amb la col·laboració de la Junta Local Fallera ha organitzat un concurs perquè els veïns i veïnes puguen triar els monuments fallers que presidiran la plaça de l'Ajuntament durant les pròximes falles 2019.

  Tal com ha explicat l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo "els paterners i paterners podran votar fins al 30 de maig els esbossos de les futures falles a través d'un concurs públic que ja s'ha iniciat en les xarxes socials de twitter i facebook".

  I en aqueix sentit Sagredo ha explicat que "amb aquest concurs volem que siguen els veïns i veines els qui decidisquen el disseny dels monuments municipals de Paterna".

  D'aquesta manera, els paterners podran escollir, a través dels botons "m'agrada" i "m'encanta" en facebook, i "retweet" i "m'agrada" en twitter, els dissenys tant del monument de la falla infantil com el de la falla major.
  Quant a la infantil les opcions que es presenten són Contes de l'artista Miguel Ángel Royo Ferrandis, que recrea els personatges principals del conte de Ventafocs i La Foto de Paco i David, una sàtira les fotos familiars, composta per 15 figures que representen als diferents membres d'un mateix clan.

  Per la seua banda, els monuments majors es decidiran entre el disseny de Paco i David que amb el seu projecte "Contes Desencantats", escenifiquen algunes de les imatges més reconegudes dels contes populars, i "Bateig Valencià" de Miguel Ángel Royo Ferrandis, que recrea l'escena d'un bateig amb els fallers i falleres com a protagonistes.

  Finalment l'alcalde ha assenyalat que "enguany de nou, l'Ajuntament s'encarregarà de finançar la falla municipal fins al valor establit per a la Secció Especial, per a potenciar i enfortir les tradicions falleres de la localitat".

  Pujar