20 de gener de 2021 20/1/21

La Policia Local decomissa 12,6 quilos d'haixix en el maleter d'un vehicle

La Policia Local decomissa 12,6 quilos d'haixix en el maleter d'un vehicle - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  La Policia Local decomissa 12,6 quilos d'haixix en el maleter d'un vehicle - (foto 2)

  La Policia Local de Paterna ha decomissat aquesta matinada 12 quilos i 600 grams de marihuana en un control de documentació i drogues realitzat en l'Avinguda Vicente Mortes de la localitat.
  Durant l'operació, els agents han confiscat del maleter d'un vehicle cinc feixos de fulles i cogollos de marihuana i han detingut als tres ocupants del turisme que viatjaven armats d'amb ganivets de fulla gran. Es tracta de tres homes de 26, 24 i 23 anys d'edat, tots ells de nacionalitat espanyola.

  Els fets van succeir a les 02:45 hores en una de les principals vies d'accés al municipi. Després de donar l'alt a un cotxe a causa de l'excessiva velocitat a la qual circulava, els agents van apreciar ràpidament que el vehicle desprenia una forta olor a marihuana i, en una primera inspecció ocular dels seus ocupants, van detectar que portaven ganivets amb fulla de grans dimensions, la qual cosa va propiciar una immediata intervenció policial, que ràpidament van adoptar mesures d'alerta i defensa.

  Després del registre superficial de l'interior del vehicle, els agents van trobar diversos guants, unes tisores, quatre ganivets (un de 18 cm de fulla, dues de 16 cm de fulla i un altre de 10 cm de fulla) i després d'escorcollar als ocupants, una navalla de 8 cm de fulla).

  Donat que la quantitat de marihuana oposada superava a simple vista el màxim permès per la llei per a consum propi, podent ser quantitat preordenada al tràfic d'estupefaents, la Policia va procedir a la detenció dels tres individus per un possible delicte contra la salut pública.

  El Cap de la Policia Local, Rafael Mestre ha destacat “la importància de la intervenció ja que, encara tractant-se de cànnabis sativa, la quantitat confiscada és de notòria rellevància i això constitueix un subtipo agreujat i, amb això, unes penes superiors”.

   

  Pujar