elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un policia evita que un jove es tire per la finestra de sa casa a Paterna

Un policia evita que un jove es tire per la finestra de sa casa a Paterna
  • Va aconseguir sostenir-per la cintura quan ja es trobava amb mig cos fora de la finestra

Un agent de la Policia Nacional ha evitat a Paterna (València) que un jove botara per la finestra de la sala de sa casa, quan aquest ja es trobava amb mig cos fora.

Els fets van passar cap a les dos de la matinada, en un pis d'aquesta localitat valenciana, a què van acudir els agents després de rebre una telefonada la Sala el 091, segons la qual es podria estar produint algun tipus d'agressió en un domicili.

Un cop allà, els policies van trobar a l'habitatge a una dona i al seu fill i van observar la taula de la sala destrossada i part dl mobiliari regirat, si bé van descobrir que no s'hauria produït cap agressió física.

El jove es trobava molt nerviós, de manera que els agents van intentar calmar-lo i van sol·licitar la presència d'un indicatiu sanitari. Mentre esperaven la seua arribada, sobtadament, el xic es va dirigir ràpidament cap a una de les finestres de la sala, que es trobava totalment oberta, amb la intenció de llançar-se al buit.

Ràpidament un dels policies es va abalançar sobre el jove, arribant a sostenir-lo a l'altura de la cintura, quan aquest ja tenia mig cos fora de la finestra, evitant així que saltara a la via pública.

Finalment, va acudir al lloc personal sanitari, que el va traslladar a un centre hospitalari per a la seua valoració.

Pujar