elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna restablix al tràfic les vies tancades este matí

Paterna restablix al tràfic les vies tancades este matí

  Paterna ha restablit a esta hora el tràfic i obert les vies que han estat tancades durant gran part del matí a causa de les intenses pluges registrades en el municipi.

  La Policia Local ha reobert novament el túnel que connecta la primera i la segona fase del polígon Fuente del jarro i que ha estat tancat durant dos hores.

  La regidora d'Infraestructures, Nuria Campos, hi ha assenyalat que "gràcies a la neteja intensiva realitzada estos dies el tall de tràfic ha sigut mínim". Fa anys esta zona quedava uns quants dies obstruïda impedint el tràfic, però amb el manteniment preventiu realitzat al desaigüe funciona correctament davant de precipitacions normals.

  "La gran quantitat d'aigua caiguda a Paterna de forma torrencial ha ocasionat que el túnel haja degut tallar-se per seguretat, seguint les recomanacions de la Policia Local".

  També han sigut ja reobertes al tràfic l'Avinguda Primer de Maig, Avinguda del Testar, túnel de l'Avinguda Europa i els carrils de la CV-31 i CV-365 que havien sigut tancats.

  Parc Central tancat, fins al diumenge (inclòs)

  L'Ajuntament de Paterna ha decidit tancar el Parc Central fins al diumenge (inclòs) per precaució davant de la possibilitat de pròxims capítols de pluges i vent, davant de la possible caiguda d'arbres."

  Pujar