elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna finalitza la seua Escola d’Estiu més multitudinària amb una gran festa medieval

Paterna finalitza la seua Escola d’Estiu més multitudinària amb una gran festa medieval
  MÉS FOTOS
  Paterna finalitza la seua Escola d’Estiu més multitudinària amb una gran festa medieval - (foto 2)

  L'Escola d'Estiu de Paterna ha celebrat una gran festa per a acomiadar als més de 750 xiquets i xiquetes que durant tot el mes de juliol han participat en les activitats organitzades per l'Ajuntament en diferents centres escolars del municipi.

  Centenars de famílies es van donar cita ahir vesprada en el col·legi Villar Palasí per a gaudir dels tallers de temàtica medieval que havien preparat els treballadors i treballadores de l'empresa municipal Gespa.

  El regidor d'Educació, José Manuel Mora, que no va voler perdre's la cita, es va mostrar molt satisfet pel resultat de l'Escola que tal com va recordar "ha sigut la més multitudinària de les celebrades fins al moment, ja que a causa de la demanda de les famílies paterneres vam decidir ampliar les places en més d'un 17%".

  A més, el regidor va voler agrair als més de 60 treballadors i treballadores entre educadors socials i monitors la seua implicació i bon fer durant tot el mes "un esforç que s'ha traduït en una de les millors edicions de l'Escola d'Estiu que hem tingut".

  Al llarg de mitja desena de carpes decorades com si d'un llogaret feudal es tractarà, els més xicotets van poder divertir-se amb jocs d'habilitat, manualitats o pintacares, tot açò amenitzat amb música i animació infantil.
  A més, els assistents van poder gaudir d'un multitudinari berenar a força de fartons i orxata a la qual va seguir la cerimònia de lliurament de diplomes a tots els xiquets i xiquetes participants en l'Escola d'Estiu.

  Pujar