elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cs Paterna demana que els agents socials i empresarials participen en els projectes finançats amb fons europeus

Cs Paterna demana que els agents socials i empresarials participen en els projectes finançats amb fons europeus
  • Ochando: “Sol·licitem la creació d'una taula de seguiment en la qual es valoren els projectes amb criteris transparents i mesurables”

El regidor de Ciutadans Paterna (Cs), Jorge Ochando, ha registrat una proposta per al pròxim ple en la qual demana que “els agents socials i empresarials participen en els projectes locals finançats amb fons europeus”.

El regidor ha explicat que “des de fa diversos mesos venim recalcant l'oportunitat històrica que suposen els fons que s'han posat en marxa des de la Unió Europea amb l'objectiu de mitigar l'impacte econòmic i social ocasionat per la covid-19”.

Per això, ha argumentat, “és fonamental que des de l'Ajuntament es gestionen de manera racional i des de la més estricta objectivitat per a aconseguir projectes necessaris i assenyats per als veïns de Paterna”. En aquest sentit, ha defensat, “reclamem la creació d'una taula de seguiment en la qual es valoren els projectes amb criteris transparents i mesurables”.

A més, “sol·licitem que el govern municipal done la màxima difusió i publicitat d'aquests fons a les empreses del municipi”. “La nostra intenció és promoure una participació activa de tots els agents involucrats en aquests fons, que permeten guiar el procés des de l'experiència i objectivitat”, ha explicat l’edil de la formació taronja.

Pujar