25 de setembre de 2020 25/9/20

Paterna comença a recopilar les incidències produïdes pels actes de foc d'aquestes festes

Paterna comença a recopilar les incidències produïdes pels actes de foc d'aquestes festes - (foto 1)

    L'Ajuntament de Paterna ha instal·lat aquest mateix matí en el Servei d'Informació i Atenció al Ciutadà (SIAC) un punt d'informació per assessorar i agilitar la gestió municipal de les incidències produïdes pels diferents actes de foc que s'han celebrat en el municipi durant aquestes Festes Majors.

    Durant aquest matí, s'han atès ja una desena de sol·licituds de reparació de danys, en la seua majoria, corresponents a desperfectes en façanes de finques, cremades de persianes, picades de de cristalls i fins i tot un trencament d'ulleres.

    Aquesta és la primera vegada que el consistori crea un registre d'incidències dels danys, tant físics com materials, que es produeixen com a conseqüència d'espectacles com la Cordà o el Cercaviles de Coets de Luxe.

    Amb la seua creació, l'equip de govern socialista busca ajudar als veïns en les seues reclamacions per agilitar els tràmits de resolució d'incidents i procedir a la seua reparació. I és que, encara que des del consistori es prenen mesures perquè els actes de pólvora no ocasionen danys com l'engabiat dels habitatges, i estructures de fusta i metall per protegir-les, sempre pot produir-se algun desperfecte.

    Pujar