elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna celebra el dia de l'Educació Vial

Paterna celebra el dia de l'Educació Vial

  Paterna va celebrar ahir el dia de l'Educació Vial, organitzat per la Policia Local amb la col·laboració de l'Ajuntament.

  Durant la vesprada, desenes de xiquets i xiquetes es van donar cita en el Parc Infantil de Tràfic del Parc Central per a gaudir de tallers de dibuixos i manualitats plàstiques.

  A més, els assistents també van poder visitar l'exposició de vehicles d'emergències dels membres les forces de seguretat, com a motos de la Guàrdia Civil de Tràfic, ambulàncies, cotxe de Protecció Civil o cotxes de la Policia Local.

  Durant l'esdeveniment, l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, que va estar acompanyat de la regidora de Mobilitat, Nuria Campos i l'Intendent General-Cap de la Policia Local, Rafael Mestre, va ser l'encarregat de lliurar els premis als guanyadors del concurs de dibuix Com veus al teu Policia Local? realitzat entre els alumnes de tercer de primària dels centres escolars municipals.

  Enguany el premi va recaure en Carmen Facal del col·legi Ausias March, Iván García del CEIP nº 9 i Aitana Jiménez del col·legi Nuestra Señora del Rosari que van rebre una bicicleta de regal.

  Per a acabar el primer edil va voler aprofitar per a felicitar a tots els agents per "el treball continuat que dueu a terme amb els xiquets i xiquetes de Paterna educant en les regles i valors necessaris per a una mobilitat segura i fomentant-los hàbits responsables".

  Pujar