elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna celebra aquest cap de semana l'acte de presentació de les seues Falleres Majors de 2019

Paterna celebra aquest cap de semana l'acte de presentació de les seues Falleres Majors de 2019
  • El Gran Teatre acollirà l'acte d'exaltació de les Falleres Majors de Paterna

Paterna acull aquest cap de semana l'acte d'Exaltació de les Falleres Majors de la ciutat, màximes representants de les Falles durant l'any 2019.

El Gran Teatre será l'escenari de tan esperat acte, en el qual es donaran cita les 17 comissions falleres de Paterna i les principals entitats culturals i festives del municipi, per a retre homenatge a aquestes dues figures.

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, acompanyat pel President de la Junta Local Fallera, Goyo Buendía, seran els encarregats d'acompanyar a les falleres en la seua presentació oficial.

Hui a les 22 hores serà el torn de l'exaltació de la Fallera Major de Paterna, Andrea López que, acompanyada de la seua Cort d'Honor formada per Sandra Lozano, Sheila García, Rosa María Artigues i Ana Belén Vizcaíno, serà presentada pel president de la Junta Local Fallera, Goyo Buendía.

El dissabte a les 18 h se celebrarà l'exaltació de la Fallera Major Infantil, Núria Alcázar, que serà presentada al costat de la seua Cort d'Honor composta per EvaJiaxin Benet, Leyre De la Cruz, Mara Rumi, Karla García, Candela Minguet, Ainara González, Alba BanacloigiDesireé Calero.

 

Pujar