20 de gener de 2021 20/1/21

L'IES Doctor Peset Aleixandre de Paterna organitza una jornada de donació de sang

L'IES Doctor Peset Aleixandre de Paterna organitza una jornada de donació de sang - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'IES Doctor Peset Aleixandre de Paterna organitza una jornada de donació de sang - (foto 2)

  Dimecres que ve 24 de maig, l'IES Doctor Peset Aleixandre de Paterna acollirà una jornada extraordinària de donació de sang organitzada pels alumnes i alumnes de 2n i 3r de l'ESO del centre en col·laboració amb el Centre de Transfusions de la Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Paterna.

  La jornada d'extracció, que es desenrotllarà de les 16:30 a les 20:30 hores en les instal·lacions del centre educatiu, té com a objectiu augmentar les reservar de sang alhora que es promou la donació de sang voluntària.

  En eixe sentit, el regidor de Protecció a les Persones i Participació Ciutadana, Julio Fernández, ha destacat la importància d'este tipus d'iniciatives, "donar una xicoteta dosi de la nostra sang és tan sols un xicotet gest solidari i generós que pot ajudar a salvar fins a tres vides".

  També ha volgut agrair l'esforç dels jóvens estudiants, que a més de promoure la jornada de donació de sang, s'han encarregat de d'elaborar la imatge de la campanya.

  Finalment, el regidor ha volgut animar a tots els paterneros i paterneras a participar en esta jornada extraordinària i ha recordat que "en Paterna compta amb punts de donació de sang mensuals en el Centre de Salut d'El Clot i al Teatre Capri".

  Pujar