elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcalde de Paterna anuncia l'inici dels Tallers d'Adults i l'ampliació de la seua durada

L'Alcalde de Paterna anuncia l'inici dels Tallers d'Adults i l'ampliació de la seua durada

  L'Ajuntament de Paterna ha decidit ampliar el calendari de classes dels Tallers d'Adults, que enguany començaran el mes de febrer en lloc del mes d'abril, com era costum.

  Així ho ha anunciat hui l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui ha assenyalat que "en aquesta nova edició, els cursos comptaran amb dos mesos més de classe, la qual cosa permetrà als assistents gaudir per més temps de les activitats que oferim" .

  En aquest sentit, el primer edil ha explicat que la decisió d'ampliar el calendari de cursos ha sigut presa tenint en compte el gran acolliment que han tingut aquests tallers per part dels veïns i veïnes i la sol·licitud dels assistents d'estendre la seua durada.

  "Només en la passada edició es van graduar un centenar de veïns i veïnes, i cada taller va comptar amb una mitjana de vintena d'alumnes per classe", ha indicat Sagredo.

  En total s'oferiran quatre tallers, que es desenvoluparan fins al mes de desembre: Talle i Confecció, Cuina Saludable, Salut i Desenvolupament Emocional i Balls de Saló.

  "L'oferta d'activitats s'ha programat tenint en compte les demandes i necessitats dels veïns i veïnes del municipi", ha assenyalat l'alcalde al mateix temps que ha puntualitzat que "malgrat ampliar la durada, hem mantingut la tarifa anual de 30 euros perquè els tallers siguen accessibles per a tots els paterners i paterneres".

  Les inscripcions podran realitzar-se fins al 28 de febrer o fins a esgotar places en la web de l'empresa municipal de Gespa, www.serviciosdepaterna.es o presencialment en l'oficina del SIAC de l'Ajuntament en horari de 8.30 a 14.30 h.

  Finalment, el primer edil ha recordat que "l'ampliació del calendari se suma a l'augment de seus on s'ofereixen els cursos, i a la millora de l'oferta d'activitats en la qual hem estat treballant des que arribem al govern amb l'objectiu de promoure l'aprenentatge de noves habilitats entre els veïns i veïnes de Paterna".

  Pujar