elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament organitza una nova jornada de formació per a obtindre el carnet CRE

L'Ajuntament organitza una nova jornada de formació per a obtindre el carnet CRE

  L'Ajuntament de Paterna, a través de l'Àrea de Promoció i Dinamització Municipal ha convocat una jornada de formació per a obtindre l'acreditació de Consumidors Reconeguts com a Experts (CRE), necessària per a poder emprar artefactes pirotècnics durant les pròximes Falla.

  El curs, exigit també per a poder ser tirador en la famosa Cordà de Paterna, serà impartit amb la coordinació del Consell Sectorial de la Cordà, dissabte que ve 11 de febrer, des de la 8 del matí, en el saló del Teatre Capri.

  Per a incribirse, els interessats tindran fins al pròxim dia 9 de febrer per a presentar per Registre d'Entrada la sol·licitud d'inscripció degudament omplida i firmada, acompanyada d'una fotocòpia del DNI. Les instàncies podran arreplegar-se en l'Ajuntament, Gran Teatre Antonio Ferrandis o descarregar-se en la web municipal www.paterna.es.

  Durant el curs, els assistents rebran formació sobre la correcta ocupació dels articles pirotècnics, mesures de seguretat o procediments d'actuació en cas d'accident, així com nocions històriques sobre les manifestacions festives.

  Finalment, en relació al curs dirigit als menors de 8 a 13 anys, este comptarà amb un programa adaptat a la seua edat i conforme amb els coneixements necessaris i exigits a la normativa.

  Pujar