30 d’octubre de 2020 30/10/20

L'Ajuntament obri una sala d'estudi en el barri de la Canyada durant l'època d'exàmens

L'Ajuntament obri una sala d'estudi en el barri de la Canyada durant l'època d'exàmens - (foto 1)

  L'Ajuntament de Paterna habilitarà en el centre social de la Canyada, una sala d'estudis que romandrà oberta del 21 de desembre al 25 de gener, coincidint amb l'època d'exàmens.

  Així ho ha anunciat l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, qui ha explicat que "la Canyada compta amb una població de més de 7.000 veïns i veïnes pel que es feia necessari un espai en el qual els estudiants pogueren preparar els seus exàmens sense necessitat de desplaçar-se al nucli urbà".

  I en aqueix sentit l'alcalde ha destacat que "la nova sala romandrà oberta de 9 a 00 hores de manera ininterrompuda de dilluns a diumenge adaptant-se a les demandes d'estudi dels usuaris durant les festes".

  L'espai, que se situarà en el centre social, situat al carrer 16 del barri, comptarà amb 36 llocs d'estudis amb preses de corrent per a connectar telèfons mòbils i portàtils i amb connexió Wi-Fi perquè els usuaris puguen accedir sense problemes a la xarxa des dels seus dispositius, facilitant les labors de documentació i d'estudi.

  El servei que començarà a oferir-se el 21 de desembre funcionarà durant totes les festes nadalenques, excepte els festius oficials Nit Bona (24 desembre), Nadal (25 de desembre), Cap d'Any (31 de desembre), Any Nou (1 de gener), la vesprada de la nit de Reyes (5 de gener) i el dia de Reyes (6 de gener).

  Finalment, el primer edil ha recordat que aquest nou espai se suma al servei de biblioteca 24 de la Cova Gran que va instaurar l'actual executiu en arribar al govern i que entrarà en funcionament el pròxim 21 de desembre.

  Pujar